Masszázs

Thai masszázs: az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód, amely Indiából származik. Célja a keringés javítása és energia aktivizálása. A páciens ízületeit módszeresen kimozgatják, megfeszítik, csavarják mintegy különleges passzív tornagyakorlatot. A Thai masszázs egyensúlyba hozza a test elemeit. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív -és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzősére és kezelésére.

Svéd masszázs: a legismertebb masszázsfajta és egyben az összes gyógyító jellegű masszázs alapját képezi. Ha fáradt,feszült,nyugtalan mindenképpen jó hatása van. A rendszeresen végzett svédmasszázs javítja a közérzetet, fizikai és szellemi teljesítőképességet valamint nyugtató, relaxáló hatása van. A svédmasszázst végezzük különböző olajokkal is, ez része a lazító, frissítő illetve gyógyító masszázsterápiának.

Medical masszázs: ezt a típusú masszázs azoknak a vendégeknek ajánljuk, akiknek ízületi, izom vagy mozgásszervi panaszaik vannak. A masszázs hatására enyhül, tartós kezelés után meg is szűnhet a fájdalom. A rendszeres masszázs segít eltávolítani a gyulladáskeltő salakanyagot az izmokból, ízületekből, ellazítja a görcsös izmokat és oldja a feszültséget, ezáltal megszünteti az adott terület fájdalmát. A masszázs minden esetben személyre szabott kezelési terv szerint történik.

Csontkovácsolás: számtalan betegség (lumbágó, idegbecsípődés, isiász, porckorongsérv) és fájdalom eredete lehet az ízületek és izmok megkeményedése, összecsomósodása, amely képes a gerinccsigolyákat egymástól eltolni továbbá a gerincoszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni nyomni. A csontkovácsolás módszerével nem a csontokra, hanem az izmokra és ízületekre hatunk. Így csökken és megszűnik a fájdalom. Egyéb masszázs: frissítő masszázs, hát-masszázs, teljes testmasszázs, talpmasszázs