MASSZÁZS

 

Svéd masszázs: a legismertebb masszázsfajta és egyben az összes gyógyító jellegű masszázs alapját képezi. Ha fáradt,feszült,nyugtalan mindenképpen jó hatása van. A rendszeresen végzett svédmasszázs javítja a közérzetet, fizikai és szellemi teljesítőképességet valamint nyugtató, relaxáló hatása van.A svédmasszázst végezzük különböző olajokkal is, ez része a lazító, frissítő illetve gyógyító masszázsterápiának.

FDM (Fascia Disztorziós Modell) fájdalomcsillapító kezelés: Az FDM rövidítés jelentése Fascia Disztorziós Modell. A fascia (kötőszövet) 3 dimenziós hálóként a bőrünk alatt teljes testet behálózó, összefüggő rendszert alkot. A fascia (kötőszövet) célzott kezelése a mozgásszervi panaszok manuális kezelésében a világon a legelismertebb és leghatékonyabb fájdalomcsillapító terápia. A kezelés fájdalmas, viszont eredményes. A terápia méltán népszerű a terapeuták és természetesen a páciensek körében, hiszen azonnali hatással bír. A 6 féle szöveti elváltozáson alapuló manuális technikák megválasztása gyors, a fájdalomcsillapítás szinte azonnali nem csak akut sérülések, hanem évek óta fennálló krónikus panaszok, mozgásbeszűkülések, csillapíthatatlan fájdalmak esetén is. Korábban megoldhatatlannak tűnő problémák esetén már egy kezeléssel eredményt érhet el!

Aroma masszázs: Aromaolajos masszázs során a kezelés citromfű illóolajjal történik. Az olajjal végzett simító dörzsölő mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül.

Alakformáló masszázs: A cellulit masszázs természetes, hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely nem más mint zsírlerakódás közvetlen a bőr alatt. A kezelt testrészek elsősorban a has, comb, fenék és a felkar. A masszázs során a testnek olyan pontjait stimuláljuk, melyek befolyásolják, felgyorsítják az anyagcserét,  A cellulit masszázs második részében gumiköpölyt alkalmazunk, amely a vákuumhatás kedvező élettani hatásait használja ki a tökéletes eredmény elérése céljából, és befejező műveletként fóliát is használunk a hatékonyság érdekében.

Arcmasszázs: Az arcmasszázs rendszeres alkalmazása esetén a ráncok kisimulnak, a bőr fiatalos és rugalmas lesz, az arc pedig harmonikus, élettel telivé válik és lassulnak az öregedési folyamatok.Az idegi feszültségek, fejfájás kezelése, görcsös arcizom feszülése is nagyon eredményesen kezelhető.

Székmasszázs: A svédmasszázs sajátos ága az irodai székmasszázs, mely során egy kifejezetten erre a célra kialakított speciális székre ül a vendég teljes öltözetben. A szék ergonómikus felépítése révén tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt.  A kezelés magába foglalja az ülőmunka által igénybe vett hát , váll, és nyaki szakasz masszázsát, alkalmazva a gyógy,-svéd- és pontnyomásos elemeket. A székmasszázs olaj használata nélkül teljes öltözetben történik, 20 percet vesz igénybe.

Páros masszázs: A páros masszázs alkalmával a vendégekkel 2 masszőr foglalkozik. Jöhet akár anya-lánya, férj-feleség vagy barát-barátnő, igazából bárki aki együtt szeretné élvezni a masszázs örömeit és minőségi időt töltenének együtt. A kezelés időtartama 60 perc. Remek programlehetőséget kínál a kikapcsolódni vágyók számára, ebben rejlik népszerűsége!

Nyirokmasszázs: A nyirok masszázs vagy más néven nyirokdrenázs körkörös nyomó-simitó mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását.A nyirokdrenázs ritmikus, gyengéd mozdulatokkal kellemesen ellazítja a testet. A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Csökkenti a szöveti ödémákat, mérséklődik a nyomás miatti fájdalom feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejtanyagcsere folyamatokat.