FÜLAKUPUNKTÚRA ADDIKTOLÓGIA

Miből áll a fülakupunktúra terápia?

A terápia abból áll, hogy az aktív pontokat mechanikusan stimuláljuk. Erre több módszer is van, lehet hajszálvékony tűket szúrni a megfelelő reflex területre, léteznek tartós tűk és mágnesgolyók melyek napokig benn maradhatnak a fülben. Nagyon hatékony a kézzel történő fülmasszázs is.

Minden módszer ugyanazt a hatást éri el, beavatkozik a szervezet energia folyamataiba és jótékonyan befolyásolja az egész szervezet működését, azaz gyógyít. Az eredmény nagyon gyorsan jelentkezik, a tű beszúrását követően szinte azonnal történik valamilyen pozitív változás, például percek alatt csökken a fájdalom, a kliens megnyugszik, ellazul.

A fülakupunktúra hatásosan alkalmazható, ha valaki dohányzásról szeretne leszokni,fogyókúra elősegítésére és szenvedélybetegségek esetén illetve a szervezet méregtelenítése.

A terápia folyamán 6 pontot szúrunk, mindkét fülbe. Ez 2 nyugtató pont, vese- máj- ill. tüdőpontok valamint étvágycsökkentő pont. A tűk kb 45 percig maradnak a fülben, ezalatt a kliens relax-zenét hallgat és pihen. Hatásosan alkalmazható tartós mikrótűkkel, ami 1 hétig maradhat a fülben, így folyamatosan stimulálják a megfelelő pontokat. A tűk helyett alkalmazhatók mágnesgolyók is.

A megfelelő hatás eléréséhez kúraszerű alkalmazás -minimum 10 alkalom-szükséges.

Fogyókúra fülakupunktúrával

A fülakupunktúra biztonságosan és mellékhatás mentesen segíti a fogyást. Jelentősen csökkenti az étvágyat. Megszűnik az éhségérzet. Javítja az anyagcserét. Kiüríti a felhalmozódott folyadékot a kötőszövetekből. Oldódik a feszültség a diéta során. Csökken az ingerlékenység. Javítja a kedélyállapotot.

Négy hét alatt optimális esetben akár 4-6 kg súlycsökkenés érhető el megfelelő diéta és mozgás mellett, amit nagymértékben befolyásol a kiindulási súly, az életkor, betegségek, rendszeresen szedett gyógyszerek.

A megfelelő hatékonyság elérése érdekében a heti három alkalommal, hagyományos akupunktúrás tűvel történő kezelés javasolt. A nagyon vékony tűkkel való szúrás enyhe, csípő érzést okozhat.

Tartós mikrotű alkalmazása esetén elegendő heti egy alkalommal a kezelés.

Emlékeztető kezelések amelyek elősegítik, hogy ne szedjük vissza leadott kilóinkat: 1,5-2 havonta javasolt egy három, egymást követő alkalomból álló kezelés a fogyásért felelős pontok újra stimulációja miatt. Ez segít,hogy tartósan megtartsuk a súlyunkat.

Gyermekeknél 14-16 éves kortól alkalmazható. Felső korhatára nincs a kezeléseknek.

A rendszeres fülakupunktúrás kezelések (kúrák és emlékeztető szúrások) segítségével a diéta, fogyókúra könnyedén, kellemes közérzet mellett tartható, és normalizálódik a testsúly.

Ajánlott étrend és méregtelenítés:

  • Kávé helyett fogyasszon 1-2 csésze zöld teát
  • Méregtelenítő gyógytea: gyermekláncfű gyökér, kamilla, nyárfalevél, édes köménymag, csipkebogyó, hibiszkusz, borsmenta, citromfű, aranyvessző, egy-egy arányú keveréke.
  • A mixből 2 púpos teáskanálnyit két és fél dl vízzel leforrázunk, majd 10 perc állás után leszűrjük és elfogyasztjuk.

Ha ez túl bonyolult, ihat naponta 2-5 dl csalánteát (2 dl-ről folyamatosan növelve az adagot) ez a vesét tisztítja, kúra szerűen max. 2 hétig alkalmazható!

A kúra ideje alatt mérsékelje, vagy hagyja el a cukor és cukorpótlót! Igyon naponta minimum 2-2,5 liter jó minőségű ásványvizet! Kizárólag szárnyas húst tenyérnyi darabot fogyasszon ! Minden étkezéshez zöldség fogyasztható, párolva illetve nyersen. Lehetőségek szerint kerülje a fehér kenyér illetve tészta fogyasztását! Vacsorára tenyérnyi sovány sajtot és zöldségféléket egyen! A vacsorát max. 18-óráig fogyassza el! Ajánlatos esti testmozgást végezni, ez lehet sietős járás, (120-as pulzusszám), 40 perc intenzív séta (éjszaka is éget!) Lefekvés előtt fél órával egy pohár víz ivása ajánlott.

Sok sikert kívánok !

Fülakupunktúrás addiktológia:   4.000 Ft / alkalom  (alkalmanként: 45perc)

Tartós tűvel (1 hétig maradhat a fülben),   5.000Ft / alkalom

Az árak 2018.10.01-től érvényesek!