Bemutatkozás

12958810002009. július 29-én családi vállalkozásként megnyitottuk Sóbarlangunkat és Természetgyógyászati Rendelőnket azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsunk az alternatív gyógymódok iránt érdeklődőknek. Először a sóbarlang nyílt meg, majd a természetgyógyászat, ahol kineziológus, fülakupunktúrás addiktológus, masszőr áll az érdeklődők rendelkezésére.

2013 októberétől egyedülálló kezdeményezésként megnyitjuk rendelőnket a nyugati orvoslás felé is. Rendelőnkben dolgozó orvosok szemlélete ötvözi a nyugati és keleti gyógyítást, mert holisztikus, az egész embert vizsgálja, úgy gyógyít, hogy minden szempontból csak használjon. Orvosaink magasan képzettek, nagy gyakorlattal rendelkeznek. Eddigi szakmai tapasztalataikat elhozzák rendelőnkbe, segítve, kiegészítve és teljessé téve a gyógyítás művészetét.
Rendelőnkben mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelő módszert, gyógyulhat természetes úton sóbarlangban, kineziológus által, igénybe vehet fülakupunktúrát és masszázst.

Fül-orr-gégész ,allergológus, homeopátiás orvosunkhoz fordulhat általános fül-orr-gégészeti betegségek esetén, valamint felső légúti allergiák (szénanátha),ételallergiák és csalánkiütések diagnosztizálása, immunterápia céljából. Lehetőség van homeopátiás kezelésre és tanácsadásra is. A kezeléseket felnőttek és gyerekek egyaránt igénybe vehetik.

Partnereink